ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η Εταιρία Μας

Η εταιρία μας εισήχθη στον χώρο των ελαίων από το 2008 εξαγοράζοντας την πρώτη μονάδα Πυρηνελαιουργείου στο Γύθειο Λακωνίας . Έκτοτε με μεράκι προσπαθούμε να αναδείξουμε την αξία των προϊόντων του τόπου μας αλλά και να τα προβάλουμε σε ολόκληρο τον κόσμο. Από το 2016 εξαγοράσαμε με ιδία κεφάλαια δύο νέες μονάδες στο Μελιγαλά Μεσσηνίας με σκοπό την διεύρυνση της παραγωγικής μας διαδικασίας πέρα από τα όρια της Λακωνίας.

Εμπορία & Εξαγωγές

Ασχολούμαστε με την παραγωγή ακατέργαστου Πυρηνέλαιου & Πυρηνόξυλου. Παράλληλα, τα τελευταία χρόνια η εταιρία μας έχει εστιάσει στην εμπορία , τη διακίνηση και την φύλαξη του ελληνικού ελαιόλαδου .Έχοντας συνεργάτες ορισμένες από τις σημαντικότερες εταιρίες του κλάδου σε Ευρώπη , Αμερική & Ασία και με βασική αρχή την άριστη ποιότητα προσπαθούμε να εντάξουμε στην καθημερινή ζωή των ξένων καταναλωτών το ελαιόλαδο .

Οι Εγκαταστάσεις Μας

Διαθέτοντας γνώση και εμπειρία διασφαλίζουμε την ποιότητα στα φυσικά και στα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά των προϊόντων μας . Έχουμε πλήρη έλεγχο της διαδικασίας παραγωγής στα εργοστάσια μας αλλά και την μετέπειτα φύλαξη και συσκευασία των προϊόντων μας . Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζουμε τον πλήρη έλεγχο της ποιότητας σε όλα τα στάδια της παραγωγής και εμπορίας , σύμφωνα με τις ισχύουσες προδιαγραφές .